Onder de indruk geraakt van alles wat u heeft gezien?  Neem snel contact met ons op en ervaar onze persoonlijke en klantgerichte aanpak!  Uw kunt ons bereiken op: 078-6999621 - 06-13510158 of info@aphoutconstructies.nl  Algemene voorwaarden HOME APBOOMSTAMTAFELS HOUTSOORTEN ONDERSTELLEN PORTFOLIO SHOWROOM

Een eikenhouten tafelblad leent zich uitstekend voor een beitsbehandeling.

Dit doet de mooie structuur van het hout tot zijn recht. De eik wordt niet voor niets de koning van het bos genoemd! Het hout is licht van kleur, heeft grove golvende nerven en een krachtige tekening. Het hout is erg duurzaam door zijn lange levensduur.

Eiken

Suar is een tropische hardhout soort met een rechte draad waardoor hij gemakkelijk te bewerken is. De kleur van het hout verschilt tussen het centrum en de buitenranden van de stam, wat zorgt voor een prachtige kleurstelling.

Een boomstamblad van suar is altijd uniek. U kunt een blad naar uw wens bij ons komen uitzoeken op de werkplaats.  

Suar

Padoek is een Afrikaanse houtsoort in een felrode kleur. Een tafelblad van padoek heeft vooral rechte nerven en past daarom uitstekend in een modern interieur.

De prachtige kleur kan door blootstelling aan het daglicht snel verkleuren naar

een donkerdere tint. Doordat wij de bladen zelf bewerken kunnen wij ze op tijd aflakken zodat de indrukwekkende kleur bewaard blijft.

Padoek

Teakhout is een bijzonder duurzame houtsoort die van zichzelf een aantal bijzonder eigenschappen heeft. Een van deze eigenschappen is dat het hout van nature veel olie bevat, dit maakt het hout zo duurzaam. Het hout heeft een warme kleur en gaat perfect samen met een koel stalen onderstel. Teak is een van de sterkste houtsoorten waardoor de levensduur erg lang is.

Teak

De notenindustrie is niet voor niets de grootste gebruiker van notenhout.

Het hout van de notenboom is extreem goed bewerkbaar, zowel met de hand als machinaal. Het hout heeft een diep donkere kleur waarmee het zich onderscheid van andere houtsoorten. De bladen van notenhout hebben een gevarieerde tekening waardoor elk blad uniek is. U kunt uw favoriet persoonlijk komen uitkiezen!

Noten

AUTHENTIEK VAKMANSCHAP HOUTSOORTEN

Vers gezaagd iroko hout heeft een botergele tot bruingele kleur, soms met donkerbruine zones, nadonkerend naar goudbruin tot donkerbruin. Het uiterlijk van iroko en teak komen in grove lijnen overeen. Dankzij zijn sterkte, duurzaamheid en stabiliteit te gebruiken voor zeer veel doeleinden, zowel binnens- als buitenshuis.

Iroko