Onder de indruk geraakt van alles wat u heeft gezien?  Neem snel contact met ons op en ervaar onze persoonlijke en klantgerichte aanpak!  Uw kunt ons bereiken op: 078-6999621 - 06-13510158 of info@aphoutconstructies.nl  Algemene voorwaarden HOME APBOOMSTAMTAFELS HOUTSOORTEN ONDERSTELLEN PORTFOLIO SHOWROOM

Met een frame van RVS weet je zeker dat je voor een tijdloos materiaal hebt gekozen. Doordat een RVS onderstel niet roest, kan de tafel prima als tuintafel dienen! De industriële look is supermodern en robuust. Door het gladde oppervlak is RVS makkelijk schoon te houden. We maken uw RVS frame in onze eigen werkplaats en geheel naar uw eigen wensen.RVS

Een stalen onderstel is de perfecte combinatie met uw boomstamblad.

De natuurlijke vormen van het blad en de geometrische vormen van het staal maken een unieke tafel. Staal gaat jaren mee en is daarom erg duurzaam.

Wij maken dan ook zelf de stalen onderstellen in onze eigen werkplaats.


Staal

Een stalen gepoedercoat onderstel heeft alle goede eigenschappen van een

stalen frame, maar is dan nog eens super trendy. Het zwarte moderne staal is

een perfecte combinatie met het warme karakteristieke hout. De zwarte poedercoating zorgt voor een robuuste look die perfect staat in een industrieel interieur.

Staal gepoedercoat

Zowel een houten als een metalen onderstel hebben talloze modellen. U kent misschien het bekende X-model en U-model wel? Maar misschien heeft u een uniek ontwerp in gedachten. Graag sparren wij over het model van het onderstel van uw nieuwe boomstamtafel. Omdat we zelf het onderstel maken zijn de meest uiteenlopende ontwerpen mogelijk. We houden van experimenteren!

Model

Gemaakt in onze eigen werkplaats ONDERSTELLEN

Gaat u voor het karakteristieke hout of het moderne staal? De combinatie van hout en metaal maakt een tijdloze combinatie die staat in ieder interieur. Het model en het materiaal zijn natuurlijk geheel naar uw eigen wensen.

We maken de stalen en houten onderstellen zelf in onze eigen las/constructie werkplaats. U kunt eindeloos variëren met het model van uw onderstel. Gaat u voor het bekende X-model of heeft u zelf een ontwerp in uw hoofd? We sparren graag over uw wensen zodat uw boomstamtafel perfect bij u past.  


Materiaal

Ga voor de compleet natuurlijke look met een houten onderstel.

Met dit eeuwenoude materiaal kunnen wij de meest creatieve dingen maken.

Al eens gedacht aan een boomstronk als tafelpoot? Een tafel poot in het zelfde houtsoort als het blad zorgt voor een mooi geheel. Het hout

dat wij gebruiken is FSC gecertificeerd.

Hout